Marketing ondersteuning

Je wilt je bedrijf naar een hoger niveau tillen maar je weet niet waar je moet beginnen. Social media doe je tussen de bedrijven door en je hebt geen website bezoekers. Allemaal punten waar ik je bij kan adviseren, ondersteunen of zelfs ontzorgen!

Website analyse en adviesrapport

Je hebt een toffe website staan maar je bezoekers ontbreken. Hoe kan dat toch? Wat ik voor je kan betekenen zijn meerdere opties. Ik kan een website scan maken van je website en kijken of de site technisch goed in elkaar zit. De knelpunten komen in een adviesrapport te staan die ik na de analyse aan je presenteer. Op basis van dit adviesrapport kan je de punten zelf aanpakken.

Website aanpakken d.m.v. zoekmachine optimalisatie

Je hebt een adviesrapport ontvangen maar je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het advies moet opvolgen. In overleg kan ik je website optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Bing. Hierbij zal ik de knelpunten verder aanpakken en zorgen dat de website SEO technisch staat als een huis. Dit zal dan uiteindelijk resulteren in een hogere plaats in de zoekmachines en zal je meerdere websitebezoekers gaan krijgen.

Social media marketing

Social media is niet weg te denken uit het dagelijks leven. Je hebt een bedrijfspagina voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook en je denkt na enkele weken, och ik zal weer eens wat plaatsen. Met het gevolg dat er een post uit gaat die binnen 2 minuten in elkaar is gezet waarbij je geen tactisch doel erachter hebt zitten. Social media marketing is meer dan alleen een post maken. Het creëren van content, bedenken van campagnes en het uitzetten van een strategie heeft tijd en aandacht nodig. Velen denken dat ze het er wel bij doen, maar een goede social media strategie vraagt tijd en aandacht. Ik kan een strategie opzetten, huisstijl creëren en deze doorvoeren op je social media kanalen. Daarnaast kan ik in overleg met jou, posts voorbereiden en inplannen onder jouw naam. Op deze manier kan ik het stukje social media van jou overnemen.

Zoek jij een brede online marketeer voor jouw bedrijf?

Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.