Freelance fotografie

Door mijn creatieve mindset, probeer ik zoveel mogelijk detail vast te leggen in mijn foto’s. Wanneer ik over straat loop, kijk ik rond en zie ik op iedere plek wel een uniek plaatje. Zo ga ik in mijn vrije tijd ook graag met mijn camera op pad. Ik ben Nico Heijmans en ik ben een Freelance Fotograaf.

Diverse soorten fotografie op maat

Mijn specialisme en expertise is vooral landschapsfotografie, straatfotografie en Urbex. Van uitgestrekte landschappen tot kleine details op straat. Met de camera in mijn hand ga ik dan ook voor jou op pad om juist datgeen wat jij wenst, vast te leggen. Daarnaast kan ik volledige bedrijfsshoots voor jouw bedrijf organiseren. Of je nu een mooie prent aan de muur wenst, of je wilt het gebruiken voor een social media post of krantenartikel, ik leg het voor je vast.

Fotoshoots voor promotie

Je hebt een product en je wilt deze vastgelegd hebben voor in je webshop, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen het vastleggen van je product, maar ook het uitsnijden van je product kan ik direct voor je verzorgen. Doordat ik naast fotograaf ook een creatief vormgever ben, kan ik direct op je wensen inspelen. Niet alleen het maken van een foto, maar ook het maken van compleet promotiemateriaal met je gewenste foto’s kan ik voor je verzorgen. De mogelijkheden zijn hierin eindeloos en door midden van de korte lijnen naar de drukker, kan ik voor jou het totaalplaatje realiseren. Denk hierbij aan visitekaartjes, Roll-up banners, spandoeken, folders en flyers.

Mijn fotografie portfolio heb ik op mijn Instagram geplaatst en je ziet hieronder een deel van mijn portfolio, waar ik diverse stijlen fotografie door elkaar plaats. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van mijn diverse stijlen.

Even sparren? Ik kom graag met je in contact!