Creatieve vormgeving

Jij wilt reclame maken maar je weet niet waar te beginnen, ik help je graag op weg! Door jarenlange ervaring op het gebied van grafisch vormgeving realiseer ik jouw wens tot realiteit. Of je nu een visitekaartje wilt of je wilt je uitingen op een Rollup Banner, jouw uiting komt volgens jouw huisstijl tot leven.

Van ontwerpen tot drukken

Allereerst zal het eerste contactmoment bestaan uit het inventariseren van de wensen. Wat wil jij als uiting en wat wil jij uitdragen naar buiten toe. Lever jij de bestanden zo aan of wil je dat ik van A tot Z ontzorg. Wanneer ik de wensen op een rij heb kan ik een doelgerichte offerte voor je uitbrengen. Zo ben je direct op de hoogte van het kostenplaatje. Daarna ga ik voor je aan de slag en zal het eindproduct binnen de afgesproken tijd bij je afgeleverd worden.

Eigen bestanden aanleveren

Je hebt zelf je uitingen gemaakt en je wilt deze gedrukt hebben, dat kan! Nadat je aangeeft wat je gedrukt wilt hebben en voor welke aantallen, kan ik een passende offerte naar je toe sturen. Daarbij bespreken we de aanleverspecificaties en ontvang ik je ontwerp. Na een controle van het bestand zal ik zorgen dat het eindproduct netjes bij je wordt afgeleverd.

Contact opnemen

Jij denkt dat ik wat voor je kan betekenen, ik kom graag met je in contact. Met mijn creatieve blik komen we samen tot een totaalplaatje wat bij jou en jouw bedrijf past.

Mijn overige contactgegevens vind je op mijn contactpagina.